ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Κλεισιμο εκδηλωσεων "Πολιτιστικου Σεπτεμβρη 2015"

Ένας ακόμα Πολιτιστικός Σεπτέμβρης με πλήθος θεατρικών παραστάσεων, μοναδικών  συναυλιών, ποικίλων πολιτιστικών εκδηλώσεων και την προσέλευση του κοινού να ξεπερνά  κατά πολύ τις προσδοκίες μας, έλαβε τέλος το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015.

 

Την αυλαία  για φέτος έριξε η θεατρική παράσταση «Το Λουμπάγκο»  του Μανόλη Κορρέ από την θεατρική ομάδα «Φοίλιστρον» του ΦΕΣ ΚΑΝΤΖΑ σε σκηνοθεσία της κ.Σάσας Γκούβελου. Ο πολύπειρος θίασος μας παρουσίασε μια ανάλαφρη και καλοδουλεμένη κωμωδία, με έξυπνα ευρήματα, κωμικές καταστάσεις και γρήγορους ρυθμούς. Πεδίο δράσης  ένα αστικό σπίτι της Αθήνας, όπου ένα παντρεμένο ζευγάρι βιώνει τις συνέπειες ενός λουμπάγκο που καθηλώνει στο κρεβάτι  τον  αλαζόνα και χρεοκοπημένο επιχειρηματία σύζυγο ανατρέποντας  τις ισορροπίες του σπιτιού και της δουλειάς.

 

Μια κωμωδία, με εξαιρετική  ματιά στις ανθρώπινες σχέσεις και στους ρόλους ανδρών & γυναικών, η οποία καταχειροκροτήθηκε από το κοινό το οποίο διασκέδασε και γέλασε από ψυχής.

 

Ο απολογισμός του εφετινού «Πολιτιστικού Σεπτέμβρη»  παρά  τις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που επικρατούν,  μας δίνει το κουράγιο και την αισιοδοξία να συμβάλουμε με κάθε μέσο για την διαρκή πολιτιστική αναβάθμιση της πόλης μας.

 

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι παρακολούθησαν και συμμετείχαν στην προσπάθεια μας.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ