ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Δυο νεοι υπερσυγχρονοι Βρεφονηπιακοι Σταθμοι για τα παιδια του Δημου Παλληνης

Ο Δήμος Παλλήνης πιστός στην προτεραιότητά του για την προσχολική αγωγή και την εκπαίδευση και λίγες μόνο ημέρες μετά την παράδοση σε λειτουργία του 3ου Γυμνασίου Παλλήνης,  ανακοινώνει την έναρξη της Σχολικής Χρονιάς 2015-2016 για δύο νέους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς – σε Δ.Ε.Γέρακα(οδός Ανάφης) και Δ.Ε Παλλήνης(οδός Αριστογείτονος) που παραδόθηκαν στους μικρούς μαθητές της πόλης μας.

 

·   Ειδικότερα, ο Βρεφονηπιακός Σταθμός επί της οδού Ανάφης στη Δημοτική Ενότητα Γέρακα, σχεδιάστηκε με γνώμονα την αξιοποίηση των βασικών αρχών που καθορίζουν την κίνηση του αέρα και που σχετίζονται με την θερμοκρασία, τη γεωμετρία και τη θέση των ανοιγμάτων του κτιρίου. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην επιλογή των υλικών, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των νηπίων και η φιλικότητα προς αυτά.

 

·        Επιπροσθέτως, παραδόθηκε και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός στην Δημοτική Ενότητα Παλλήνης, στην οδό Αριστογείτονος στην περιοχή του Αγίου Νικολάου – Κάντζας, που επίσης υπηρετεί όλες τις σύγχρονες κτιριακές αρχές, αλλά και υποστηρίζεται από σύστημα γεωθερμίας.  Δηλαδή, οι ανάγκες του κτιρίου σε ψύξη- θέρμανση και ζεστά νερά χρήσης, καλύπτονται με την πλέον οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία, αυτή των Γεωθερμικών Αντλιών Θερμότητας.

 

Ακολουθεί σχετική δήλωση του Δημάρχου Παλλήνης κ.Αθανασίου Ζούτσου:

«Απέναντι στην οικονομική κρίση, απέναντι στις κάθε είδους περικοπές που έγιναν σε βάρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οι οποίες άγγιξαν και τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα σε χιλιάδες οικογένειες, ο Δήμος Παλλήνης απαντά με έργο. Απαντά με δύο νέους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, συνδράμοντας έτσι με συγκεκριμένο έργο στην καθημερινότητα της δοκιμαζόμενης ελληνικής οικογένειας.

Και δεν σταματάμε εδώ. Πολύ σύντομα θα θεμελιωθεί το κτίριο του νέου Νηπιαγωγείου Παλλήνης στην περιοχή Βακαλόπουλου, ενώ θα ακολουθήσει και η θεμελίωση του Δημοτικού Σχολείου της περιοχής».

 

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ