ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Βραβευση των επιτυχοντων στις Πανελλαδικες Εξετασεις 2018 - 2019 απο τον Δημο Παλληνης

Τους νέους φοιτητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους το 2019 στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά και Τεχνολογικά  Ιδρύματα, τίμησε όπως κάθε χρόνο ο Δήμος Παλλήνης, επιβραβεύοντας την αριστεία και την επιτυχία σε εκπαιδευτικούς στόχους, μαζί με τον αγώνα που έδωσαν τόσο οι ίδιοι, όσο και οι γονείς και οι καθηγητές τους.

Σε ειδική εκδήλωση που έγινε την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 στο αμφιθέατρο του Μουσικού Γυμνάσιου και Λυκείου Παλλήνης, τιμήθηκαν οι 480 επιτυχόντες για τους κόπους τους, ενώ όλοι τους ευχήθηκαν να ευοδωθούν οι προσδοκίες τους.

Τα χαμόγελα και τα αισιόδοξα βλέμματα μαθητών, γονέων και φίλων περίσσευαν!

Στους επιτυχόντες απονεμήθηκαν αναμνηστικά συμβολικά δώρα από το Δήμαρχο Παλλήνης κ. Αθανάσιο Ζούτσο, το Βουλευτή Ανατ. Αττικής κ. Βασίλη Οικονόμου, καθώς και τους Δημοτικούς και Κοινοτικούς συμβούλους του Δήμου Παλλήνης.

Παράλληλα, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης επιβράβευσε τους οκτώ (8) αριστούχους μαθητές των Λυκείων του Δήμου μας.

Την όμορφη βραδιά, διάνθισε το μουσικό σύνολο «Τζαζ και Αυτοσχεδιασμός», υπό την καθοδήγηση του καθηγητή του Μουσικού Σχολείου Παλλήνης, κ. Γιώργου Δούση, που δέχθηκε επίσης θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ