ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Στον αγιασμο πεντε σχολειων παρευρεθηκε ο Δημαρχος Παλληνης κ. Αθανασιος Ζουτσος

Θανάσης Ζούτσος: «Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για να διασφαλίσουμε ότι όλα τα παιδιά θα ξεκινούν από την ίδια αφετηρία και θα απολαμβάνουν τις σχολικές υποδομές που τους αξίζουν»

Καλή σχολική χρονιά στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς, ευχήθηκε ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος , ο οποίος επισκέφτηκε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, πέντε σχολεία, δίνοντας το παρών στις τελετές αγιασμού.
Ο Δήμαρχος Παλλήνης επισκέφτηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα,  το 5ο Δημοτικό σχολείο Παλλήνης, το 7ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης, το 3ο Γυμνάσιο Γέρακα και το 2ο Λύκειο Παλλήνης. Απευθυνόμενος στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς, ο κ. Ζούτσος ευχήθηκε καλή και γόνιμη σχολική χρονιά και δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος Παλλήνης θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό της σχολικής κοινότητας.

Τόνισε ακόμη ότι τα τελευταία πέντε χρόνια, ανεγέρθηκαν έξι νέα σχολεία, ανακατασκευάστηκαν όλα τα υπόλοιπα και σήμερα ο Δήμος Παλλήνης διαθέτει 51 άρτια εξοπλισμένες σχολικές μονάδες. «Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για να διασφαλίσουμε ότι όλα τα παιδιά θα ξεκινούν από την ίδια αφετηρία και θα απολαμβάνουν τις σχολικές υποδομές που τους αξίζουν» είπε ο κ. Ζούτσος.
Ιδιαίτερα συμβολική ήταν η επίσκεψη του Δημάρχου στους μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης, το οποίο επλήγη από πλημμύρα τον περασμένο Ιούνιο. Σήμερα, το σχολείο στεγάζεται προσωρινά στις πρώην εγκαταστάσεις του 3ου Γυμνασίου Παλλήνης μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή των νέων σχολικών χώρων στην Άνω Μπαλάνα, στους οποίους θα μεταστεγαστεί από τον Ιανουάριο του 2020.
Παράλληλα είπε ότι ο Δήμος συνεργάζεται με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την έναρξη των έργων της διευθέτησης του ρέματος Ραφήνας το οποίο που προκάλεσε την πλημμύρα, προκειμένου να επιλυθεί μόνιμα το στεγαστικό πρόβλημα του σχολείου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ